Canvastavlor - Massor med canvastavlor

Bästa canvastavlan

Bäst om canvas tavlor

Det finns många fotoföretag dit du kan vända dig om du vill framställa egna canvastavlor men även de som har riktigt snygga färdiga bilder på canvasduk. Dock så skiljer det i kvalité, både på canvasduken och på trycket på canvasen. Välj därför med omsorg rätt leverantör eftersom en större canvastavla kan kosta många sköna hundralappar.

Bästa fotobutikerna för canvas

Här får du lite tips på vad du ska tänka på när du beställer en canvastavla och till vilka fotobutiker du ska vända dig för att få tag i riktigt snygga canvas.

När du funderar på att göra en bild på canvas ska du tänka på följande:

  • Bestäm först vilken storlek du vill ha på canvastavlan.
  • För att ditt foto ska bli bra på en canvastavla för du ha en upplösning på minst 150 punkter per tum (dpi). Detta motsvarar 60 punkter per centimeter.
  • Undersök vilka av de bästa leverantörerna av canvas som erbjuder den storleken du vill ha.
  • Välj en av canvastavla som är lite tjockare, minst 25 mm och gärna 40 mm tjock träram.
  • Låt inte bara priset styra dig eftersom det kan vara dyrt att köpa billigt ifall du blir missnöjd och du kommer ju ändå ha kvar canvastavlan i många år.
  • Läs på om tavelram innan du bestämmer dig.
Prioritet Fotobutik Kommentar

1

SmartPhoto På SmartPhoto kan du välja på massor av olika format på dina egna Canvastavlor och de har marknadens bästa kvalité på canvasduken.

2

DinPrint Massor med färdiga tavlor på canvas kan du hitta hos DinPrint men du kan naturligtvis framställa canvas från egna foton också.

Andra bra fotobutiker för canvastavlor

Fotobutiker för canvastavlor

Du kan också beställa en canvastavla från en utländsk fotobutik men det finns några problem med detta. Om det blivit fel i monteringen eller trycket, vilket händer, är det mycket besvärligt att reklamera och returnera tavlan. Dessutom skapar du arbetstillfällen i Sverige genom att beställa från en svensk leverantör vilket är bra för Sveriges ekonomi och då även för dig.


Allt intressant om canvastavlor

Här kan du hitta mer fakta om canvastavlor och vad du ska tänka på när du gör en tavla på canvas.Meny - Canvas tavlor
Till förstasidan på www.canvas-tavlor.seHögst upp på sidan om att framkalla tavlor på canvasLängst ned på sidan om canvastavlor
SverigeUtomlandsFöretagNyheter